Home Seriály Program Historie


Home

"Máme k vám jen toto: Držte se pravidel, nespadněte do průšvihu a váš čas tady vám uteče mnohem příjemněji. ... Vítejte na třináctém podlaží."

A co to je?

Přeci jubilejní pátý ročník v současnosti nejpopulárnějšího festivalu britského humoru s trochou sci-fi a fantasy. Britský humor není jen Červený trpaslík, Monty Pythoni nebo Stopařův průvodce. Představíme vám další britské sitcomy, které na našich televizích vůbec neběžely, máme pro vás přednášky dotýkající se této tématiky, několik lahůdek pro znalce Červeného trpaslíka, zábavné hry, tradiční rybí bufet U Piráta Luigiho s vybranými lahůdkami - anebo vězeňskou jídelnu? Téma pátého Trpasliconu totiž zní "Vítejte na třináctém podlaží".

-"Říkal jsem jen, že jste mi sympatický." -"Zase jste mluvil!"

Kdy a kde?

Pátek až neděle 16.-18. února 2007. Začátek v pátek v 19 hodin, konec v neděli odpoledne. Místem konání je ZŠ Květnového vítězství 1554 v Praze na Chodově. (Ta, kde se konal poslední ročník). Mapka s popiskem. Ve škole je možnost přespání na chladných podlahách příslušných cel (v ceně vstupného, spacáky s sebou).

"Ale to byl přece kompliment. Říkal jsem, že vypadáte jako férový, fajnový chlap, a ne jako jeden z těch psychopatů, na který ve vězení narazíte."

A dál?

Příspěvek na organizaci činí jako vždy 200 Kč. Pro kvalitnější organizaci hlaste, prosím, nezávazně svou účast do elektronické přihlášky, kterou naleznete zde. Své nápady, podněty a připomínky pište do diskuze nebo na e-mail. Koukejte nás podpořit tímto bannerem a přijít!

"Kdybych prodával reality, tak bych to popsal jako vězení v klasickém stylu, s bohatou faunou a dvěma sty pokoji, každý s vlastním kbelíkem."

Soutěž

Každý, kdo se dostaví v kvalitním kostýmu z britského seriálu nebo ze zeměplošského světa Terryho Pratchetta (jeho dostatečnost budou posuzovat organizátoři), dostane slevu 50 Kč na vstupném a zároveň se stane účastníkem soutěže o nejlepší masku, v níž bude moci vyhrát originální česká DVD s Červeným trpaslíkem a slušivá trička, kšiltovky, kulichy, šály, hrnky, jo-ja či otvíráky s trpasličími motivy a hláškami. To vše bude možné na místě také regulérně zakoupit.