ÚVOD PROGRAM PŘIHLÁŠKA SERIÁLY FÓRUM KONTAKT TRPASLICON 2005 TRPASLICON 2004 TRPASLICON 2003
POZOR!!! ZMĚNA MÍSTA!!!
Red Dwarf Crew

Trpaslicon

... je tradiční festival britského humoru, sci-fi a fantasy. Můžete zde vyslechnout všemožné přednášky, pobavit se u britských sitcomů, zasoutěžit si, setkat se se známými osobnostmi, ukojit žízeň a hlad v Rybím bufetu u piráta Luigiho a podobně.

Kdy?

Od pátku 10. do neděle 12. února 2006. Začátek v pátek v 19 hodin, konec v neděli odpoledne.

Ke změně místa

Ředitel ZŠ Chodov, kde se konaly předchozí ročníky Trpasliconu devět dní před začátkem odřekl slíbený pronájem školy z důvodu rekonstrukce soc. zařízení... Zajistili jsme proto náhradní školu, cca 500 metrů odtud. Kromě více prostoru (např. tělocvičny) tato škola nabídne také sprchy a přímo před školou se nachází zastávka MHD "Brechtova", kam lze dojet autobusem například od metra C Háje, odkud bude také značená cesta. Trpaslicon 2006 se tedy uskuteční v ZŠ Květnového vítězství (čp 1554), viz (mapka)

Soutěž

Každý, kdo se dostaví v kvalitním kostýmu z britského seriálu (jeho dostatečnost budou posuzovat organizátoři), dostane slevu 50 Kč na vstupném a zároveň se stane účastníkem soutěže o nejlepší masku, v níž bude moci vyhrát originální česká DVD s Červeným trpaslíkem a slušivá trička s trpasličími motivy a hláškami. To vše bude možné na místě také regulérně zakoupit.

Důležité informace

Příspěvek na organizaci: 200 Kč. Přespat můžete ve spacáku v prostorách Trpasliconu, případně kde vás napadne, ale to už nepadá na naši hlavu. Přezůvky s sebou. Pro kvalitnější organizaci svou účast prosíme předběžně hlaste sem

Podpořte Trpaslicon

A to tímto bannerem, případně letákem nebo jakkoliv jinak. :-)

Na vaši účast se těší organizační tým Trpasliconu 2006